Două echipe neînvinse, care își dispută locul 1 în seria 10 a Ligii 3, se vor afla mâine față în față în joc restant din a cincea etapă.

CS Minaur Baia Mare întâlnește mâine, de la ora 15.00, în deplasare, SCM Zalău. Întâlnirea face parte din a cincea etapă, fiind amânată din cauza problemelor de sănătate înregistrate în rândul grupării băimărene.

În etapa disputată în weekend, a șaptea, CS Minaur și-a câștigat acasă cele trei puncte din întâlnirea cu ACS Unu Fotbal Club Gloria (scor 2-1), în timp ce sălăjenii au trecut cu 4-2 de CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei.

Adversara de mâine a maramureșenilor a adunat 16 puncte în șase partide disputate (5 victorii și un egal), fiind locul 1 în seria 10 a Ligii 3 în acest moment. Singura echipă care a încurcat până acum SCM Zalău este ACS CAO 1910, scorul fiind 1-1 în jocul disputat în Oradea.

CS Minaur are cinci meciuri jucate și tot atâtea victorii bifate, având 15 puncte cu care deține poziția secundă de clasament.

Cealaltă partidă amânată de CS Minaur, cea din a șasea etapă, deplasare la CSC Sânmartin, se va juca în 4 noiembrie, de la ora 14.00. Până atunci, însă, mai e și a opta etapă, programată pentru 31 octombrie (ora 15.00), când băimărenii merg la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit, Dan Buia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.