CS Progresul Șomcuta Mare joacă mâine acasă, în compania ACS CAO 1910 Oradea, partidă programată de a șasea etapă din Liga 3, seria 10. CS Minaur Baia Mare a solicitat amânarea jocului din această etapă din cauza testelor pozitive la noul coronavirus înregistrate în rândul echipei.

În cadrul etapei a șasea din Liga 3, seria 10, Progresul Șomcuta Mare evoluează în compania ACS CAO 1910 Oradea. Meciul are loc în Șomcuta Mare, de la ora 15.00. Maramureșenii ocupă locul 7 în serie, având 5 puncte. Gruparea orădeană (un meci mai puțin disputat) a adunat 2 puncte și este pe penultimul loc în clasament.

CS Minaur a solicitat amânarea jocului din această etapă, când băimărenii ar fi trebui să joace în deplasare la CSC Sânmartin. Meciul a fost reprogramat pentru 4 noiembrie, ora 14.00. Este al doilea joc reprogramat de CS Minaur din cauza testelor pozitive la noul coronavirus înregistrate în rândul echipei, întâlnirea cu SCM Zalău din etapa precedentă fiind amânată pentru 28 octombrie, ora 15.00.

Sursă foto: Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.