CS Minaur Baia Mare merge la CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, iar la CS Progresul Șomcuta Mare vine CS Luceafărul Oradea – meciuri programate de etapa 8 din Liga 3 – seria 10.

Băimărenii de la Minaur au disputat 6 jocuri, au adunat 16 puncte și sunt pe locul 2 în clasamentul seriei 10 din Liga 3, la un punct depărtare de liderul SCM Zalău (un meci în plus disputat). În etapa precedentă, jucătorii lui Dorin Toma au obținut victoria cu 2-1 în detrimentul celor de la ACS Unu Fotbal Club Gloria, iar miercuri au disputat și restanța din etapa 5, de la SCM Zalău, unde scorul a fost 3-3.

Gruparea din Șimleu Silvaniei a adunat 11 puncte (7 jocuri disputate) și este pe poziția 3 în ierarhia seriei. Adversara de mâine a CS Minaur vine în Maramureș după înfrângerea cu 2-4 suferită acasă la liderul seriei.

CS Progresul Șomcuta Mare a pierdut cu 0-2 deplasarea de la ACS FC Someșul Dej din etapa precedentă. Orădenii nu au evoluat în a șaptea rundă din Liga 3 (meciul cu CSM Satu Mare a fost amânat pentru 4 noiembrie). Cel mai recent joc disputat de Luceafărul a fost cel din a șasea etapă, acasă la Șimleu Silvaniei, unde a pierdut cu 1-2. Echipa din Șomcuta a adunat cinci puncte și este pe locul 9 în seria 10, în timp ce adversara ei de mâine are un singur punct cu care ocupă ultimul loc în clasament.

Cele două meciuri ale echipelor din Maramureș au loc mâine, de la ora 15.00.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare, CS Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.