În a patra etapă din Seria 10 a Ligii 3, CS Minaur Baia Mare joacă pe propriul teren în compania CS Luceafărul Oradea, în timp ce CS Progresul Șomcuta Mare va evolua în deplasare la CSM Satu Mare.

După trei etape, CS Minaur are maximum de puncte, cu care ocupă locul 1 în clasamentul seriei. De asemenea, echipa Baia Mare are, grație celor 9 înscrise, și cel mai puternic atac. În precedenta etapă, CS Minaur a învins cu 2-0 gruparea ACS FC Someșul Dej, în deplasare. CS Luceafărul Oradea vine după un eșec consemnat la scorul de 1-4, pe propriul teren, în compania SCM Zalău. Cu 0 puncte, adversarii de mâine ai Minaurului sunt pe ultimul loc în clasament.

Progresul Șomcuta Mare a învins pe propriul teren cu 4-1 CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei în etapa anterioară. Cu 4 puncte, Progresul este pe locul 3 în clasament. CSM Satu Mare are un meci mai puțin disputat (cel din etapa precedentă, cu CSC Sânmartin a fost reprogramat pentru 13 octombrie), iar cele 3 puncte acumulate plasează echipa pe locul 7 în ierarhia seriei.

Jocurile sunt programate pentru mâine, de la ora 15.00.

Sursă foto: Progresul Șomcuta Mare (credit foto: Dan Buia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.