CS Minaur Baia Mare revine pe teren și primește mâine vizita echipei ACS Unu Fotbal Club Gloria. CS Progresul Șomcuta Mare merge la ACS FC Someșul Dej. Ambele jocuri încep la ora 15.00 și fac parte din a șaptea etapă a Ligii 3 – seria 10.

Două etape – atât a trebuit să își reprogrameze CS Minaur în Liga 3 din cauza testelor pozitive la noul coronavirus înregistrate în rândul echipei. Jocul restant din etapa 5 (deplasare la SCM Zalău) a fost reprogramată pentru 28 octombrie (ora 15.00), meciul din etapa 6 se va disputa în 4 noiembrie (în deplasare la CSC Sânmartin, de la ora 14.00).

Revenind la partida de mâine, în Baia Mare vine ACS Unu Fotbal Club Gloria. CS Minaur nu a mai evoluat din etapa 4, când a spulberat cu 5-1 gruparea CS Luceafărul Oradea. Se întâmpla în 3 octombrie. Cu doar 4 jocuri disputate, băimărenii sunt pe locul 2 în clasament, cu 12 puncte. Un punct mai mult a adunat în 5 jocuri SCM Zalău, care este liderul momentului în seria 10.

ACS Unu Fotbal Club Gloria (6 jocuri disputate) a jucat pe propriul teren în etapa precedentă, tocmai cu SCM Zalău, oaspeții bifând victoria la scorul de 4-0. Cu opt puncte, adversara de mâine a CS Minaur este pe poziția 5.

Progresul Șomcuta Mare merge la ACS FC Someșul Dej pentru întâlnirea din etapa 7. În etapa a șasea, maramureșenii au pierdut pe propriul teren cu scorul de 2-4 jocul cu ACS CAO 1910 Oradea, în timp ce echipa din Dej a câștigat cu 1-0 meciul de la CSM Satu Mare. Progresul a disputat 6 partide și a adunat 5 puncte, cu care ocupă locul 9 în serie, în timp ce ACS FC Someșul Dej (tot după 6 jocuri) are cu un punct mai mult și e mai sus cu două locuri în ierarhie.

Sursă foto: Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.