FC Petrolul Ploiești joacă mâine în Maramureș, în compania ACS Fotbal Comuna Recea, într-un joc propus de a opta etapă din Liga 2.

În a opta etapă din Liga 2, ACS Fotbal Comuna Recea întâlnește mâine pe propriul teren FC Petrolul Ploiești. Cei din Recea nu au mai evoluat în Liga 2 din etapa a șasea, când au făcut egal la 3 cu U Craiova 1948 SA. Maramureșenii au adunat patru puncte în actualul sezon, care îi plasează pe locul 18 în clasament. Pe lângă punctul luat Craiovei, cei din Recea au câștigat trei puncte de la Fotbal Club Rapid.

Tot din 3 octombrie nu a mai evoluat în Liga 2 nici adversara de mâine a grupării din Recea, în etapa a șasea bifând 1-1 în deplasare la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. FC Petrolul Ploiești are 10 puncte și se află pe locul 7. Pe lângă punctul obținut în Târgu Jiu, Petrolul a învins Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița, AFC Ripensia Timișoara, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Meciul dintre ACS Fotbal Comuna Recea și FC Petrolul Ploiești va începe la ora 14.30 și va fi transmis de Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport.

Sursă foto: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.