CS Minaur Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea se vor afla mâine din nou față în față, de data aceasta în turul 3 al Cupei României.

CS Minaur Baia Mare a jucat în actualul sezon de Liga 3 patru partide, impunându-se în toate. Cu maximum de puncte, băimărenii sunt liderii seriei 10. ACS Fotbal Comuna Recea este pe locul 18 în ierarhia Ligii 2, având patru puncte adunate în cele șase jocuri disputate.

În actuala ediție a Cupei României, Maramureșul a mai fost reprezentat de CSM Sighetu Marmației, din Liga 4 județeană, echipă care a trecut în primul tur național de SC Olimpia MCMXXI Satu Mare cu 1-0, pentru ca în turul precedent să fie eliminată de CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei, care s-a impus cu 2-1.

Revenind la turul 3 național, acesta planifică 21 de jocuri (cel dintre CS Gloria Lunca-Teuz Cermei și CS Şoimii Lipova nu se dispută, după cum anunță Federația Română de Fotbal) pe parcursul a trei zile. Jocul dintre CS Minaur Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea va avea loc mâine pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 14.30.

Sursă foto: Federația Română de Fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.