Cu 4-3 s-a impus azi CSC Sânmartin pe propriul teren în fața celor de la ACS Fotbal Comuna Recea, calificându-se astfel în 16-imile Cupei României.

Pe Stadionul Comunal din Sânmartin (Bihor), ACS Fotbal Comuna Recea a întâlnit azi echipa de Liga a treia din localitate, într-un joc programat de turul 4 național al Cupei României.

ACS Fotbal Comuna Recea deschide scorul prin Alexandru Mărieș, în minutul 12. Marian Arsene egalează în minutul 31. După doar două minute, Adrian Balha readuce echipa din Maramureș în avantaj: 1-2. În minutul 39, Romario Rus transformă un penalty: 1-3. Speranțele de calificare în turul următor prind contur. Tot din penalty, însă, Sergiu Pop reduce diferența în minutul 44: 2-3. Scor la pauză. În actul secund, în minutul 62, același Sergiu Pop egalează la 3 și relansează jocul. O nouă lovitură de la 11 metri, același Sergiu Pop, minutul 81. Și scorul devine 4-3. Acesta este scroul final al confruntării, scor care trimite ACS Fotbal Comuna Recea acasă și pe CSC Sânmartin în turul următor.

ACS Fotbal Comuna Recea părăsește actuala ediție de Cupa României după primul meci jucat, dat fiind că maramureșenii au intrat în competiție în turul 3 național, dar au câștigat confruntarea cu CS Minaur la ”masa verde”, din cauza testelor pozitive la noul coronavirus înregistrate în rândul băimărenilor. CSC Sânmartin bifează al treilea succes în Cupa României (după 8-7 cu CS Luceafărul Oradea și 2-1 cu CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei) și se califică în 16-imi.

Sursă foto: ACS Fotbal Comuna Recea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.