Deși de obicei ei sunt cei aplaudați, eroii din fotbal sunt cei care îi aplaudă acum pe profesioniștii care luptă în aceste zile în prima linie împotriva coronavirusului. ”Lumea fotbalului vă mulțumește, nu vă uită și vă susține!”, este mesajul transmis de FIFA.

Federația Internațională de Fotbal (FIFA) a publicat un clip în care vedete de azi și de ieri ale sportului rege îi aplaudă, într-un gest simbol, pe toți profesioniștii care fac totul pentru a înfrunta amenințarea reprezentată de noul coronavirus, riscându-și propria sănătate în fiecare zi.

”Pentru riscurile pe care doctorii, asistentele medicale și toți ceilalți profesioniști esențiali în lupta contra coronavirus și le asumă zilnic, cei din fotbal doresc să își arate suportul”, spune Carli Lloyd, citată de fifa.com. ”Ca fotbaliști suntem obișnuiți să fim noi cei aplaudați, dar de această dată avem oportunitatea să ne arătăm recunoștința pentru cei care își riscă propria viață pentru a o apăra pe a noastră”, menționează David Beckham, cel care deschide clipul postat de FIFA.

Gianluigi Buffon, Cafu, Fabio Cannavaro, Iker Casillas, Giorgio Chiellini, Youri Djorkaeff, Samuel Eto’o, Kaká, Harry Kane, Diego Maradona, Vivianne Miedema, Michael Owen, Mesut Özil, Pelé, Gerard Piqué, Sergio Ramos, Roberto Carlos, Ronaldo, Bastian Schweinsteiger, Yaya Touré, Marco van Basten, Arturo Vidal, Zinedine Zidane sunt doar câțiva dintre… suporterii profesioniștilor din linia întâi care mai apar în clipul FIFA.

”Pentru toți acești oameni plini de curaj: lumea fotbalului vă mulțumește, nu vă uită și vă susține!” – este mesajul postat pe site-ul oficial FIFA.

Sursă informații, foto și video: FIFA (foto – captură video)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.