”Pornind de la îndemnul <<Pentru sănătatea dumneavoastră faceți mișcare cel putin 30 de minute în fiecare zi>>, campania își propune conștientizarea importanței unei bune condiții fizice a fiecăruia dintre noi”, anunță Ministerul Tineretului și Sportului – cel care, în parteneriat cu Televiziunea Română, a lansat campania cu premii #campioniacasa.

Pe parcursul a 30 de zile, începând de ieri, mari sportivi ai României vor exemplifica, pentru publicul larg, variante clare de exerciții fizice din rutina lor, pe care le putem face oriunde timp de 30 de minute.

”Publicul este încurajat să practice constant o activitate fizică chiar și după ridicarea restricțiilor actuale și în același timp să nu ignore măsurile de distanțare socială. În acest sens, seriile de exerciții propuse de sportivi pot fi practicate individual acasă, în parcuri sau în orice altă locație cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție aflate în vigoare”, anunță reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului (MTS).

Campania presupune difuzarea, timp de 30 de zile, de luni până vineri, pe posturile Televiziunii Române, precum și pe platformele de socializare, a unor videoclipuri de 30-50 de secunde, în care campionii României se filmează efectuând diferite serii de exerciții fizice specifice disciplinei lor sportive, atractive și ușor de realizat.

”Pe toată durata campaniei #campioniacasa, publicul este invitat să identifice exercițiul cheie prezent în fiecare videoclip, să se filmeze în timp ce îl execută și să trimită înregistrarea, conform regulamentului la adresa de e-mail campioniacasa@mts.ro. Publicul va fi invitat să voteze videoclipurile preferate pe platformele de socializare ale Televiziunii Române și ale Ministerului Tineretului și Sportului, cele mai votate urmând a fi premiate și difuzate în fiecare duminică pe posturile TVR, cât și pe canalele de socializare menționate”, informează aceeași sursă.

Participanții reprezintă diferite discipline sportive, iar printre ei întâlnim nume cu rezonanță cum sunt: Adrian Mutu, Andrei Ionuț Radu, Florin Gardoș, George Pușcaș, Tudor Băluță, Andreea Bogati, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu, Loredana Dinu, Bernadette Szocs, Elisabeta Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi, Florin Surugiu. Aceștia ne invită să le urmăm exemplul și să trăim fiecare experința unui campion în drumul lui spre performanță.

Ministerul Tineretului şi Sportului provoacă și alte personalități din diferite ramuri sportive, campioni, vloggeri, să prezinte iubitorilor de sport și de mișcare rutina lor sportivă, oferind un model de viață sănătos și echilibrat.

⚽ Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Sursă informații, video și foto: Ministerul Tineretului și Sportului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.