Dacă ai nevoie de o motivație în plus pentru a face mișcare, alătură-te comunității ”Aleargă România!” și participă la un eveniment sportiv virtual cu kilometri reali.

Înscrierile s-au deschis pentru ediția 2021, care vine cu mai multe noutăți antrenante. Ai patru sporturi separate dintre care să alegi, având curse diferite: mers, alergare, bicicletă, înot. Iar dacă vrei să fii super-activ, poți combina oricare două sau trei sporturi, în cadrul evenimentului.

Pentru fiecare dintre acestea există mai multe opțiuni de distanță:
● Mers: tura dus (983 km), tura dus-întors (1.966 km);
● Alergare: tura dus (983 km), tura dus-întors (1.966 km), tura circulară (3.004 km);
● Bicicletă: tura circulară (3.004 km), tura circulară dus-întors (6.008 km);
● Înot: 100 km, 250 km sau 500 km.

Evenimentul va fi oferit pe tot parcursul anului 2021, cu distanțe și trasee provocatoare, care să te motiveze constant să faci mișcare. Startul oficial va fi pe 1 ianuarie 2021, iar finișul pe 31 decembrie 2021.

Toți participanții care completează distanța pentru care s-au înscris până pe 31 decembrie 2021, la ora 23:59 cel târziu, primesc statutul de Finisher și catarama personalizată sau medalia evenimentului, la alegere.

”Aleargă România!” nu este o cursă competitivă, ci o comunitate de susținere reciprocă și se adresează atât iubitorilor de mișcare, celor cu experiență în sport, cât și începătorilor. Evenimentul oferă participanților motivație suplimentară pentru a rămâne activi tot timpul anului, dar și informații interesante despre localitățile prin care „trec”, în drumul spre finiș.

Este un eveniment virtual care încurajează stilul de viață activ și depășirea propriilor limite, cu suportul unei comunități prietenoase. Participanții nu se întâlnesc la o linie de start reală, ci fiecare își face antrenamentele obișnuite în zona lui de domiciliu și își convertește kilometrii din viața reală, avansând astfel pe harta virtuală a traseului înspre finiș. Se pot contabiliza inclusiv kilometrii realizați în cursele din lumea reală.

Fiecare participant confirmat are un cont individual pe site-ul evenimentului, unde își încarcă treptat numărul de kilometri parcurși. În plus, este disponibil istoricul activităților, progresul realizat, precum și ”localizarea” pe traseu sau încadrarea în timp.

”Aleargă România!” a strâns în jurul său o comunitate activă, care se sprijină, se încurajează reciproc, fiecare prezentând locurile unde face mișcare sau frumusețile localității de reședință – experiența transformându-se într-o călătorie virtuală prin diverse locuri din țară.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: Ciprian Ștefănescu – ”Aleargă România!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.