Camera de Comerț și Industrie Maramureș informează comunitatea de business și nu numai cu privire la faptul că serviciile de consultanță oferite de instituție se acordă în continuare online sau telefonic, până la reluarea programului de lucru normal cu publicul, atunci când situația epidemiologică va permite acest lucru.

„Suntem alături de mediul de afaceri în această perioadă și chiar dacă am suspendat activitatea cu publicul continuăm să vă oferim servicii de consultanță online și telefonic. Vă stăm la dispoziție cu servicii de înființare de firme, consultanță și servicii de specialitate privind viața și activitatea unei societăţi. La cerere depunem online, la Registrul Comerțului, documente necesare înregistrării unui profesionist (SRL/PFA/II/IF) sau cererilor de înregistrare mențiuni”, informează Camera de Comerț și Industrie Maramureș.
Pentru mai multe detalii puteți solicita informații pe adresa de email a institutiei – cci_mm@ccimm.ro sau puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/ccimm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.