Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) lansează aplicația ”Registrul Național al Producătorilor” de echipamente, dispozitive medicale și nemedicale, materiale de necesitate destinate populației în lupta cu COVID-19.

”Prin intermediul acestei aplicații, ne dorim ca toți producătorii români care au obținut deja acreditarea pentru producția de echipamente medicale să se înscrie în acest registru, pentru a avea o bază de date la nivel național, în vederea unei mai bune coordonări în lupta împotriva noului tip de coronavirus”, informează reprezentanții MEEMA.

Baza de date va fi utilă pentru a realiza o interacțiune între operatorii economici sau instituțiile de interes sau utilitate publică ce au nevoie de produse, echipamente și servicii în lupta cu COVID-19 și cei care le produc sau importă.

”Realizăm această centralizare pentru a ști în orice moment de ce resurse dispunem și pentru a ajuta în special instituțiile de interes sau utilitate publică și cetățenii să obțină cât mai repede echipamentele, produsele și serviciile de care au nevoie. Pe de altă parte, vrem să dezvoltăm rețeaua producătorilor interni de astfel de echipamente”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

✍ Înscrierea se realizează în platforma csu.prevenire.gov.ro, prin intermediul căreia se solicită și eliberează Certificatele de Situație de Urgență. Pentru înscriere, operatorii economici își vor crea un cont și vor accesa secțiunea Formulare/ Înscriere producător la link-ul: https://csu.prevenire.gov.ro/request-rnp-form .

Sursă informații: Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.