Camera de Comerț și Industrie Maramureș aniversează vineri, 18 septembrie, 30 de ani în serviciul comunității de afaceri.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIMM) a fost înființată în 18 septembrie 1990 și a dobândit personalitate juridică la data recunoașterii înființării ei prin Hotărârea de Guvern nr. 799/1990. În prezent, funcționează în baza Legii 335/2007 cu modificările și completările ulterioare. ”18 septembrie 1990 va rămâne astfel data istorică la care Camera de Comerț și Industrie Maramureș a devenit o instituție de sine stătătoare în cadrul unei ședințe deschisă de regretatul Gheorghe Marcaș, președintele Comitetului de Inițiativă și Organizare a CCI Maramureș la acea dată și totodată cel care apoi vreme de 28 de ani a condus destinele instituției camerale”, se arată în comunicatul CCIMM.

În cei 30 de ani de activitate, în care CCIMM s-a dorit a fi o utilă ”busolă de afaceri”, instituția camerală ”a pus accent pe asigurarea unei baze materiale de calitate pentru a putea pregăti și diversifica cele mai bune servicii suport pentru mediul de afaceri. A promovat ofertele și serviciile companiilor pe piața din Maramureș prin numeroasele târguri și expoziții, a oferit servicii de asistență și consultanță juridică, seminarii gratuite de informare precum și o ofertă variată de cursuri de formare profesională”, menționează aceeași sursă.

Și data de 18 septembrie 2020 va fi consemnată în istoria CCIMM nu doar datorită ”vârstei” rotunde celebrate, dar și din cauza contextului aparte în care aniversarea are loc. ”La vremuri noi, sunt provocări noi care generează necesitatea unor planuri de relansare economică în urma blocajului provocat de criza coronavirusului și alte situații cu caracter imprevizibil care necesită o atentă abordare din partea fiecăruia dintre noi pentru a ne putea continua activitatea și a ne îndeplini obiectivele”, a mărturisit Florentin-Nicolae Tuș – președinte CCIMM.

În semn de apreciere și recunoștință, Camera de Comerț și Industrie Maramureș a acordat membrilor și colaboratorilor săi medalia aniversară ”CCI Maramureș – 30 de ani în serviciul comunității de afaceri”.

Sursă informații și foto: Camera de Comerț și Industrie Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.