Activitatea de audiențe acordate persoanelor fizice și juridice la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș încetează, ea derulându-se numai prin corespondență poștală electronică sau telefonic – anunță Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Conform Ordinului Ministerului Muncii și Protecției Sociale nr. 778/2020 din 07.04.2020, începând din 9 aprilie activitatea de audiențe acordate persoanelor fizice și juridice la sediul Inspectoratului Teritorilor de Muncă Maramureș încetează și este înlocuită cu audiențe acordate prin corespondență poștală și electronică sau telefonic.

În fiecare zi, între orele 10.00 și 12.00 este program de audiențe telefonice (inspector șef). Numerele de telefon puse la dispoziție sunt: 0262-218921, 248871 și 218837. Adresa de mail disponibilă pentru audiențe este itmmaramures@itmmaramures.ro.

În cazul petițiilor, oficialii ITM Maramureș informează că poate fi utilizat portalul Inspecției Muncii: atât pentru angajatorii cu sediul în alte județe, cât și pentru angajatorii cu sediul în Maramureș.

Sursă informații: ITM Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.