Termenul limită pentru depunerea notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante este 30 septembrie, reamintește Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Se încadrează la această facilitate toți contribuabilii care înregistrează obligații bugetare restante la data de 31 iulie și care doresc să își restructureze aceste obligații bugetare potrivit prevederilor Cap. I din Ordonanța Guvernului nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale, cu modificările și completările ulterioare, având însă sarcina să notifice organul fiscal competent cu privire la această intenție.

După acest termen, contribuabilii sunt decăzuți din dreptul de a mai beneficia de restructurarea obligațiilor bugetare.

”Contribuabilii care depun notificări până în 30 septembrie și care își mențin intenția de a beneficia de restructurarea obligațiilor bugetare pot depune cereri de restructurare a obligațiilor până în 31 decembrie – fată până la care trebuie să se adreseze unui expert independent în vederea întocmirii unui plan de restructurare și a testului creditorului privat prudent”, informează Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Sursă informații: Agenția Națională de Administrare Fiscală. Sursă imagine: Steve Buissinne de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.