”Anul acesta, transformăm Black Friday în Green Friday, iar schimbările climatice în cea mai mare afacere pentru planetă și pentru portofelul tău”, anunță IKEA.

Ce înseamnă Green Friday? ”Noi, cei de la IKEA, credem că oricine poate face ceva pentru a duce o viață mai sustenabilă acasă. Un lucru pe care îl putem face este să oferim o a doua viață (sau a treia sau a patra) pentru mii de piese de mobilier IKEA. Poate părea un gest mărunt, dar ne poţi ajuta să-l transformăm într-unul măreț împreună”, se arată în comunicatul IKEA.

Așa că în loc să faci economii la lichidări de stoc și reduceri mari, IKEA vrea să cumpere ea de la tine: ”Răscumpărăm de la tine mobilierul vechi de la IKEA și promitem să găsim pe cineva care să-i ofere o a doua viață!” În schimb vei primi un credit IKEA pe care îl poți cheltui pe ceva de care ai acum nevoie.

Cum funcționează Green Friday? Este parte a noului serviciu de buy-back: ”tu ne vinzi mobilierul tău folosit de la IKEA în schimbul unui card de rambursare IKEA. Noi ne ocupăm de revânzarea mobilierului tău vechi în zona noastră «Așa cum sunt»”.

Campania Green Friday se derulează în perioada 24 noiembrie – 3 decembrie. Detaliile sunt disponibile aici.

După încheierea campaniei, serviciul buy-back va continua să existe și toate articolele răscumpărate vor fi revândute în zona ”Așa cum sunt” din magazinele IKEA.

Sursă informații și foto: IKEA

CITEȘTE ȘI:
Copiii, invitați să deseneze un prieten pufos care va deveni o jucărie drăgălașă de pluș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.