Caravana ”Plata cu PET” a ajuns azi în Baia Mare, unde rămâne până în 5 noiembrie inclusiv. Care e regula caravanei? Mergi cu un PET la Carrefour (Bulevardul București nr. 53) și primești un fruct sau o legumă românească.

În urmă cu aproximativ un an, Carrefour a lansat ”Punem Preț pe Plastic”, programul de economie circulară, care propune acțiuni concrete pentru a folosi responsabil resursele, orientate atât către business, cât și către fiecare consumator, partener sau coleg.
Prima din lista inițiativelor susținute este ”Plata cu PET” – o campanie lansată în 2019 și reluată în această toamnă. Prin această campanie, ”Carrefour dă un nou sens plasticului, transformându-l în monedă de schimb pentru fructe și legume crescute local!”, se arată în comunicat.

Caravana ”Plata cu PET” va staționa în parcările magazinelor Carrefour din șase orașe până în 24 noiembrie. ”Mai mult, pentru că vrem să încurajăm trecerea la obiceiuri mai bune, dar și să fim aproape de comunitățile vulnerabile, Caravana ajunge anul acesta si la asociații, centre de zi sau ONG-uri din orașele vizitate”, anunță cei de la Carrefour.

Caravana a pornit la drum în 21 octombrie, prima escală fiind Brașov. Azi, Caravana ”Plata cu PET” a ajuns în Baia Mare și va rămâne aici până în 5 noiembrie. La caravană vii cu plasticul și primești cartonașul ”Plata cu PET”, cu care mergi în magazin și primești la schimb fructe și legume românești, de la standul special amenajat.

Clienții care aduc minimum 20 de ambalaje PET în perioada campaniei pot participa la tombola cu premii speciale, cu înscriere pe baza cartonașului.

Caravana mai poposește în Constanța, Iași, Târgu Jiu și București.

Comunicatul integral este disponibil aici.

Sursă informații și foto: Carrefour

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.