Samsung Electronics a anunțat la începutul acestei luni că va introduce un ambalaj ecologic pentru portofoliul său de produse TV Lifestyle. Ideea punctează, după cum veți constata, nu doar la capitolul grijă pentru mediul înconjurător, ci și la… fantezie!

Noul ambalaj din carton ecologic va fi folosit mai întâi pentru televizoarele din gamele The Serif, The Frame and The Sero. Cartoanele au fost astfel perforate încât să poată fi cu ușurință decupate, reasamblate și utilizate pentru noi scopuri: suporturi pentru reviste, noptiere, rafturi sau… căsuțe pentru pisici!

”Consumatorii sunt mai tentați să cumpere de la un brand cu care împărtășesc aceleași valori. Cu acest nou ambalaj ecologic, credem că putem să le oferim o experiență inedită clienților noștri care consideră grija pentru mediu un mod natural de a se exprima”, a declarat Kangwook Chun – vicepreședinte executiv și șef al echipei de strategie de produse din cadrul diviziei Ecrane de la Samsung Electronics.

În fiecare astfel de ambalaj este inclus și un manual care ajută cumpărătorii televizorului să transforme cutia de carton într-un obiect util pentru casă. Manualul poate fi accesat scanând codul QR din cutie.

Pornind de la acest manual, în funcție de fantezia fiecăruia, noile obiecte de uz casnic din carton ecologic pot fi decorate în nenumărate moduri.

Sursă informații și foto: news.samsung.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.