Te duci la teatru și devorezi poveștile altora. Dar cum ar fi să mergi la teatru și să vezi pe scenă momente din viața familiei tale? Mai mult: să joci și tu în acest spectacol?! Pare ireal, dar nu e: Teatrul Național din Cluj-Napoca vine cu această invitație pentru Ziua Porților Deschise din 27 martie.

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca aduce o provocare: ”Vă propunem să colaborăm și mai strâns în acest an: vă invităm să ne trimiteți povestea familiei dumneavoastră – fie istorisită ca un șir de evenimente, fie selectând un episod, un moment, o întâmplare care a marcat sau a schimbat în vreun fel destinul familiei! Noi vom selecta câteva din poveștile trimise de voi, iar actorii noștri le vor interpreta pe scena teatrului. Dacă doriți, veți putea participa și dvs. la crearea momentului scenic bazat pe povestea pe care ne-ați trimis-o”, anunță organizatorii.

”Pentru că veniți la teatru și ascultați poveștile noastre, ne dorim ca, de data aceasta, să ascultăm și noi poveștile dumneavoastră. Ne va face, de asemenea, mare plăcere să interpretăm pe scenă fragmente din viața reală a spectatorilor noștri, ca să le redăm comunității prin magia scenei, care are darul de a vindeca, de a bucura, de a naște idei, de a pune întrebări, de a ne aduce aproape de ceilalți. Şi ce ocazie mai oportună de a face asta decât de Ziua Mondială a Teatrului, 27 martie?”, se mai arată în comunicatul Teatrului Național Cluj-Napoca.

Dacă te tentează ideea, poveștile tale de familie pot fi trimise la adresa povesti@teatrulnationalcluj.ro, într-un document word de 5-15 de pagini, până în 1 martie.

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca, ediția 11, va avea loc în 27 martie – Ziua Mondială a Teatrului. Organizatorii promit numeroase momente speciale, care se vor desfășura în diverse spații ale Teatrului, de la ora 10:00 până la ora 20:00.

Sursă informații și foto: Teatrul Naţional Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.