Venită în premieră la un târg de Mărțișor în Baia Mare, Alina Bradu aduce din Cluj Napoca… mărțișoare-reminder. Pentru că nicăieri nu scrie că mărțișoarele trebuie să fie doar decorative și nu pot purta cu ele și mesaje care să te ajute să fii un om mai bun zi de zi. În fiecare zi!

Alina Bradu a absolvit Facultatea de Arte Plastice din Cluj-Napoca în 2007 la departamentul de Grafică, după care a urmat un Masterat la Universitatea de Arte Plastice din București. În prezent lucrează în cadrul unui studio de animație ca și background artist și animator secund.

Pentru Alina, mărțișorul nu aduce cu sine doar promisiunea primăverii: ”E o ocazie faină de a cunoaște oameni noi, uneori surprinzători! Mi s-a întâmplat zilele trecute ca o domnișoară să facă o comandă de mai multe mărțișoare. Întâmplător mi-a spus că cel cumpărat anul trecut de la mine l-a purtat mult timp și, din păcate, l-a scapat la un moment dat și s-a rupt. Am vrut să-i ofer unul asemănător, spunând în glumă că era încă în garanție… Dar ea mi-a replicat că acum stă bine din punct de vedere financiar și dorește să mă susțină, dar că i-ar plăcea să îl fac cadou mai departe unei persoane care l-ar dori, dar nu și-l permite…”

Alina Bradu a participat de fiecare dată când a avut ocazia la diverse târguri de Mărțișor din Cluj-Napoca sau din București, dar în Baia Mare, la ”Mărțișor cu Dor”, vine pentru prima dată: ”Aduc cu mine o colecție de mărțișoare care, pe lângă faptul că vestesc venirea primăverii, îmi doresc să funcționeze și ca ajutoare de aducere aminte a unor obiceiuri pe care dorim să ni le însușim în noul an. Le-am numit: mărțișoare-reminder. Sper să vă placă!”

Din 28 februarie până în 1 martie, de la 9.00 la 21.00, la Galeria Varvedo (str. Crișan nr. 6/1 – vizavi de Turnul Ștefan) are loc ediția 12 a târgului ”Mărțișor cu Dor”. Intrarea este liberă.

Ramona-Ioana POP
Sursă foto: Mărțișor cu Dor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.