La sfârșitul săptămânii trecute, medicul Vasile Pop a revenit în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, prin dispoziția președintelui Consiliului Județean, Gabriel Zetea. Dispoziția de numire a fost comunicată unității medicale în cursul zilei de vineri, 22 mai, iar luni, 25 mai, s-a semnat contractul managerului interimar.

Contractul fostului manager al Spitalului Județean, Sorina Pintea, a încetat la termen, în 16 mai, (în intervalul aprilie – mai acel contract a fost suspendat pentru incapacitate temporară de muncă), iar la propunerea consiliului de administrație al unității medicale în 21 mai s-a constatat încetarea raporturilor de muncă cu Sorina Pintea, fapt care a necesitat numirea unui manager interimar până la organizarea concursului de ocupare a postului.

O perioadă, în aprilie – mai, când contractul de management al Sorinei Pintea era suspendat, postul de interimar la șefia Spitalului Județean a fost ocupat de Alexandru Oros, care fusese numit prin ordin al ministrului Sănătății. Începând cu 21 mai, spitalul, aflat în subordinea Consiliului Județean, a revenit în coordonarea administrației județene și astfel a fost numit din nou manager interimar Vasile Pop.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.