Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul programelor Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități și Rabla Clasic, în urma ședinței Comitetului de avizare din 25 iulie.

În cadrul programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități este vorba de o listă care conține 683 de proiecte acceptate pentru instalarea unui număr de 2.385 de stații de reîncărcare. Toate unitățile administrativ-teritoriale declarate eligibile vor semna în perioada următoare contractele de finanțare pentru extinderea rețelei de stații electrice la nivel național, relevă AFM. 28 de localități din Maramureș se regăsesc pe această listă, și anume: Rona de Jos, Oncești, Fărcașa, Coroieni, Ruscova, Botiza, Moisei, Rona de Sus, Sălsig, Cicârlău, Strâmtura, Vișeu de Sus, Bogdan Vodă, Boiu Mare, Ulmeni, Băița de sub Codru, Tăuții Măgherăuș, Ardusat, Vișeu de Jos, Călinești, Rozavlea, Groși, Remetea Chioarului, Gârdani, Bistra, Borșa, Mireșu Mare și Bârsana.

De asemenea, au fost aprobate 226 de dosare pentru 368 de autovehicule și 17 motociclete în cadrul programul Rabla Clasic.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul afm.ro, la secțiunile aferente programelor Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități și Rabla Clasic.

Sursă informații și foto: AFM

CITEȘTE ȘI: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate s-a însănătoșit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.