În plin sezon estival, telegondola și pârtia olimpică de schi rămân subiecte de prim interes pentru turismul din Maramureș.

”Pârtia de la Borșa pe care acum o construim este cea mai importantă investiție în domeniul turistic la ora actuală în România. Anul acesta, în Legea bugetului au fost cuprinși toți banii cu care trebuie să contribuie Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, mai exact suma de 62 de milioane de lei. Mai rămâne doar partea de cofinanțare care îi revine primăriei Borșa pentru finalizarea acestui proiect”, a precizat Ionel Ovidiu Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

”În prezent este realizat din proiect 47%. Constructorul și noi vrem să finalizăm această investiție în acest an, iar în sezonul de schi 2021/2022 să se schieze la Borșa”, a declarat Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa. Acesta a mărturisit că își dorește ca ”Borșa să aibă cea mai modernă pârtie de schi din România, cu care să se poată mândri nu doar Borșa și Maramureșul, ci întreaga țară!”

Rămâne să vedem dacă speranțele estivale se adeveresc în sezonul hibernal…

Sursă: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.