Foto (c) Mariana Scubli

Primăria Municipiului Sighetu Marmației aduce la cunoştinţa cetățenilor faptul că taxele, impozitele, precum şi amenzile pot fi achitate începând de mâine.

Se pot achita în format fizic, numerar sau cu cardul bancar, la casieria Primăriei – camera 12. Casieria este deschisă de luni până joi în intervalul orar 8:00 – 15:45. Respectiv vineri, între orele 8:00 și 13:00. ”Relația cu publicul este asigurată de inspectorii Direcției Venituri zilnic în intervalul orar 8:00 – 12:00, începând de joi, 6 ianuarie”, se precizează în comunicatul Primăriei Sighetu Marmației.

De asemenea, taxele, impozitele, precum şi amenzile se pot achita în format online  aici. ”În vederea evitării aglomerației la ghișeu, invităm cetățenii municipiului Sighetu Marmației să opteze pentru achitarea taxelor, amenzilor și impozitelor folosind sistemul electronic de plată”, menționează reprezentanții primăriei.

Contribuabilii care achită integral sumele datorate bugetului local până la data de 31 martie inclusiv, beneficiază de o bonificație de 10% din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Sursă informații: Primăria Sighetu Marmației. Foto: Mariana Scubli.

 

CITEȘTE ȘI:
Statuia lui Hollósy Simon, dezvelită azi în Parcul Central din Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.