În ședința de ieri a Consiliului Județean Maramureș s-a votat, printre altele, un proiect de hotărâre care prevede realizarea obiectivului de investiții ”Centru de legume-fructe în comuna Mireșu Mare”.

Prin acest proiect se aprobă, practic, încheierea unui acord de parteneriat între Consiliul Județean și Primăria Mireșu Mare în vederea realizării studiului de fezabilitate pentru implementarea acestui obiectiv de investiții, un proiect prin care producătorii locali din Maramureș vor avea posibilitatea de a-și depozita legumele și fructele.

”Acest proiect vine și în sprijinul consumatorilor, care vor avea acces la produse naturale de calitate superioară, păstrate în condiții care respectă normele de sănătate și securitate alimentară, cât și cele de protecție a mediului înconjurător” – se arată într-un comunicat al Consiliului Județean.

Costul estimat pentru realizarea studiului de fezabilitate este de 150.000 de lei, iar finanțarea va fi asigurată în comun de către Consiliul Județean și Primăria Mireșu Mare.

Sursă informații: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.