Consiliul Județean, în baza relațiilor de înfrățire cu voievodatul Podkarpackie, din Polonia,  îi poftește pe maramureșenii interesați de geografia și istoria țărilor din Europa Centrală să participe la concursul internațional de cunoștințe ”Inițiativa celor trei mări”, organizat de fundația Jagiellońska, în format online, în data de 29 octombrie, ora 12:00.

Acest concurs se derulează prin proiectul ”Trimarium, joc de simulare pentru susținerea cooperării în cadrul inițiativei celor trei mări”, pe care fundația Jagiellońska îl implementează în cooperare cu parteneri din Polonia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația și România, cu finanțare din partea Ministerului polonez al Afacerilor Externe. Pe lângă Consiliul Județean Maramureș, partener din România este Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Proiectul își propune să popularizeze ”Inițiativa celor trei mări” printr-un quiz internațional, desfășurat online, care se adresează tinerilor și cercurilor formatoare de opinii din cele șapte țări partenere, precum și printr-o serie de concursuri organizate în cadrul jocului de strategie polonez Intermarium.

Concursul se va derula în toate limbile partenerilor de proiect. Detaliile și regulamentul concursului se găsesc aici.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.