Compania Națională Poşta Română a început distribuirea a 50.000 de pachete cu produse de igienă printr-un program de ajutorare a populației inițiat de Primăria Baia Mare.

Poșta Română a încheiat un contract comercial de distribuire cu Primăria Baia Mare, în baza căruia angajații companiei vor merge către toate locuințele din municipiu și vor împărți locuitorilor pachetele cu produse de igienă puse la dispoziție de Primărie. ”În cazul în care aceștia nu vor fi găsiți la domiciliu, se va încerca livrarea acestora în ziua următoare, iar dacă nici atunci nu se va putea efectua distribuirea, băimărenii sunt îndrumați să-și ridice pachetul de la oficiul poștal de care aparțin”, informează Poșta Română.

“Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor mei de pe teren, care fac posibilă implementarea acestui contract într-un timp foarte scurt”, a declarat Horia Grigorescu – director general al Poştei Române.

Angajații Poștei Române care vor face distribuția au fost instruiți în conformitate cu măsurile de prevenire şi limitare a răspândiri a virusului COVID-19 transmise de către Ministerul Sănătăţii. ”Aceștia vor păstra distanţa de 2 metri faţă de persoanele aflate la domiciliu sau în autoizolare cărora urmează să li se distribuie pachetele. De asemenea, nu vor intra în locuinţa clienţilor, distribuirea realizându-se la uşă/poartă. Factorii poștali sunt echipați cu măști, mănuși și dezinfectant de mâini”, menționează cei de la Poșta Română.

Sursă informații: Poșta Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.