11 oferte au fost depuse pentru realizarea a două dintre cele mai importante obiective de investiții din Maramureș – Campusul pentru învățământul dual și Parcul industrial de specializare inteligentă Baia Sprie, anunță Ionel Bogdan – președintele Consiliului Județean Maramureș.

Șase oferte au fost depuse pentru campusul destinat învățământului dual. Proiectul are o valoare de 25 milioane de euro, fiind finanțat prin programul PNRR. Campusul va cuprinde facilități precum spații de cazare, laboratoare de specialitate și infrastructură educațională la standarde de ultimă oră.

Pentru Parcul industrial de specializare inteligentă de la Baia Sprie, un obiectiv de investiții cu o valoare de 10,8 milioane de euro, s-au depus cinci oferte. ”Scopul acestui parc industrial, finanțat din bani europeni, prin Programul Operațional Regional, este atragerea investitorilor și stimularea creșterii economice în județul nostru. Parcul industrial de la Baia Sprie va fi urmat de alte șase parcuri similare în localitățile Șomcuta Mare, Târgu Lăpuș, Fărcașa, Bogdan Vodă, Mireșu Mare și Giulești”, informează sursa citată.

După depunerea ofertelor, urmează evaluarea acestora și atribuirea contractelor.

Sursă: Facebook / Ionel Bogdan

CITEȘTE ȘI:
Premieră | Zbor privat fără escală Baia Mare – New York

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.