În luna noiembrie, Consiliul Județean Maramureș va participa la două târguri de turism. Mai întâi în București, în perioada 9-12 noiembrie, la Târgul de Turism al României 2023 – ediția de toamnă. Mai apoi în Varșovia, în perioada 23-25 noiembrie, la TT Warsaw – International Travel and Tourism Trade Fair.

”Informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de promovare gratuită în cadrul acestor manifestări”, anunță reprezentanții Consiliului Județean Maramureș.

Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să ducă materiale de promovare (elaborate în limba română sau engleză) la Consiliul Județean Maramureș, camera 20, până în 1 noiembrie, acestea urmând să fie distribuite în cadrul celor două târguri. De asemenea, la adresa turism@cjmaramures.ro se pot transmite și link-uri către pagini web, materiale promoționale, pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online.

Totodată, Consiliul Județean Maramureș oferă și posibilitatea promovării directe în cadrul Târgului de Turism al României 2023 – ediția de toamnă, prin punerea la dispoziție a unui spațiu dedicat în incinta standului județului Maramureș.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean Maramureș

Dud, Piața Libertății

CITEȘTE ȘI:
Traseul arborilor bătrâni din Baia Mare | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.