În ultima ședință a Consiliului Județean s-a făcut referire la unele proiecte de infrastructură din Maramureș și la stadiul în care se află acestea.

Conform conducerii Consiliului Județean, săptămâna viitoare va fi semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru pasajul de la Clubul Văcarilor, iar în două săptămâni va fi semnat contractul pentru pasajul de la Italsofa. Termenul de execuție este de trei luni, iar proiectarea și execuția poate începe în anul 2022 cu finalizare în anul 2023 pentru ambele proiecte.

În ceea ce privește drumurile județene, în acest moment se află în execuție studiile de fezabilitate pentru proiectul Mara Nord. În cadrul acestui proiect sunt peste 100 de kilometri de drum județean.

Pentru DJ 186 recepția lucrării este programată pe 21 septembrie, pentru DJ 187 – la sfârșitul lunii octombrie, iar pentru Drumul Nordului lucrarea este programată a fi finalizată pe data de 28 noiembrie, excepție făcând cei 3,9 kilometri aferenți comunei Remetea Chioarului, unde se realizează în acest moment lucrări pentru rețeaua de canalizare.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.