Tinerii maramureșeni sunt invitați să exprime opinii și propuneri pentru un viitor mai bun în Europa, în cadrul campaniei interregionale ”Un viitor comun în Europa”, derulată de centrele Europe Direct Maramureș, Panevėžys din Lituania și Szolnok din Ungaria, cu prilejul Anului European al Tineretului 2022.

Această acțiune este organizată de Consiliul Județean, entitate afiliată în proiectul Europe Direct Maramureș 2021-2025, în baza relațiilor de înfrățire ale județului cu municipalitatea Panevėžys din Lituania și cu județul Jasz-Nagykun-Szolnok din Ungaria.

Ideile transmise de tineri vor fi reunite într-un portofoliu de mesaje în limbile română, maghiară, lituaniană și engleză, care va fi popularizat în cele trei regiuni partenere, va fi transmis pe platforma digitală multilingvă a UE privind viitorul Europei și va fi prezentat în cadrul Atelierului ”EUropa pentru TINEri”, ce va marca finalul campaniei interregionale din anul 2022.

Mesajele pot fi transmise până în 28 februarie, prin completarea unui scurt chestionar în limba română, disponibil aici.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean Maramureș

Citește și: Proiect pentru Sighet: „Marmația – Strategii și standarde”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.