Vasile Bonaț, medicul șef al secției medicină internă din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Baia Mare, unul dintre cei mai vechi medici care activează în SJU, a fost numit director medical interimar, printr-o dispoziție a președintelui Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Vasile Pop, managerul SJU, interimar la rândul său, a declarat că Vasile Bonaț (foto, în stânga, alături de Vasile Pop) este un om capabil, care își face meseria cu profesionalism, iar anii mulți petrecuți în funcția de medic șef al secției medicină internă au dovedit că este responsabil și dedicat.

”Am convingerea că vom face echipă bună împreună (…). După dotarea blocului operator al secției chirurgie cardiacă și cardiovasculară, dorim să investim în sala de operații de la urologie, pentru că avem medici tineri, care își doresc să practice meseria la cele mai înalte standarde. Totodată, ni s-a promis finanțare din partea autorității județene pentru achiziția unui ecograf performant, deoarece avem și un specialist în amniocenteză în cadrul secției obstetrică-ginecologie, și astfel vom putea îmbunătăți atât activitatea în blocul de nașteri, cât și pe secție. Avem în plan un proiect de reabilitare a instalației de apă caldă și rece de la Policlinica nr. 2, care necesită reparații de amploare. În ceea ce privește Laboratorul de Analize Medicale, dorim să putem efectua în cadrul spitalului toate analizele necesare, fără a fi nevoiți să trimitem pacienții spre alte laboratoare. Totodată, am fost prinși de Consiliul Județean în parteneriatul privind proiectul de testare în masă la nivelul județului și vom încerca să finalizăm în cel mai scurt timp laboratorul de biologie moleculară unde va fi instalat noul aparat Real-Time PCR”, a arătat Vasile Pop, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.