Serviciul Public Ambient Urban anunţă că în perioada 15-26 iunie va desfășura pe raza întregului oraș activitatea de dezinsecţie terestră. Operațiunea are loc în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin hotărârea Consiliului Local al municipiului Baia Mare, HCL nr. 62/2020.

”Produsul folosit este AQUA K-othrine EW 20, are ca substanță activă Deltamethrin 2% cu posibilitate de folosinţă a ULV-ului (combaterea ţânţarilor) – această substanţă face parte din grupa a patra de toxicitate și va fi administrată cu scopul diminuării numărului de vectori existenţi.

Produsul comercial utilizat în campania de dezinsecţie este avizat de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide, iar acest produs vine însoţit de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul (Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr. Ro/2018/0217/MRA/TP18-0244 – Aqua k-othrine)”, informează site-ul Primăriei Baia Mare.

Informaţii suplimentare privind operaţiunea de dezinsecţie terestră se pot obţine la numerele de telefon: 0262-225 773, 0725-133155.

Sursă informații: Primăria Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.