Printr-o hotărâre a Comisiei municipale de sistematizare a circulației, începând de luni, 12 iunie 2023, până în 12 septembrie 2023, va fi demarat un program experimental ce vizează îmbunătățirea traficului rutier și protejarea pietonilor în zona adiacentă Colegiului de Arte, Câmpului Tineretului și a Parcului Municipal „Regina Maria”.

În cadrul acestui proiect-pilot, se vor introduce următoarele modificări în regimul de circulație:

• strada Petőfi Sándor va avea sens unic de la intersecția cu strada Valea Roșie până la intersecția cu strada Dealul Florilor, unde se află sediul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș;

• strada Dealul Florilor va avea sens unic de la intersecția cu strada Petőfi Sándor până la intersecția cu strada G. Bernard Shaw, în zona parcului de skateboard și parcarea Stadionului ”Viorel Mateianu”;

• strada G. Bernard Shaw va avea sens unic de la intersecția cu strada Dealul Florilor (parcare Stadion ”Viorel Mateianu”/ Skate Parc) până la intersecția cu strada Ferăstrăului.
Important de reținut: circulația va fi permisă într-un singur sens, de la strada Petőfi Sándor la strada Dealul Florilor, și apoi pe strada G. Bernard Shaw; în zona dintre strada Ferăstrăului și strada Minerilor, circulația va fi în dublu sens.

• strada Câmpul Tineretului va avea sens unic dinspre intersecția cu strada Victoriei până la intersecția cu strada Ferăstrăului.

În urma evaluărilor efectuate în cadrul acestui proiect experimental, se va decide în mod definitiv soluția de reglementare a traficului rutier și oportunitatea lărgirii străzii Valea Roșie la trei benzi în intersecția cu strada Victoriei, precum și a străzii Ferăstrăului în intersecția cu strada Minerilor.

Sursă informații și foto hartă: Municipiul Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
S-a aprobat proiectul drumului de legătură la drumul expres Baia Mare – Satu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.