Primii pași pentru racordarea imobilelor din Borșa la magistrala de gaze naturale au fost făcuți – anunță, pe pagina sa de Facebook, primarul localității, Ion Sorin Timiș.

Se lucrează la documentația pentru contractarea unei firme care să realizeze studiul de fezabilitate pentru cei 300 km de rețea de distribuție, 11.000 de racorduri la imobile – case și apartamente – și 1200 de racorduri la agenți economici.

Proiectul, unul de mari dimensiuni, va fi împărțit în patru etape astfel: în prima etapă vor fi racordate blocurile de locuințe, școlile și instituițiile din zona centrală a orașului Borșa. În etapa a doua vor fi racordate la gaze naturale blocurile de locuințe din zona Baia Borșa și imobilele de pe traseul Centru – Baia Borșa. Etapa a treia va cuprinde racordarea imobilelor din zona Complexului Turistic și imobilele de pe traseul Centru – Complex. În etapa a 4-a se vor realiza rețelele de distribuție a gazelor naturale în celelalte cartiere ale orașului și racordarea la rețea a tuturor imobilelor din oraș.

Sursă informații și foto: Facebook / Ion Sorin Timiș

CITEȘTE ȘI: Bani pentru reabilitări de drumuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.