Începând de azi, în Baia Mare există opt puncte de ajutor pe timp de caniculă, unde puteți beneficia de apă și asistență medicală.

”Având în vedere temperaturile ridicate care se înregistrează și avertizările de caniculă emise de meteorologi am decis amenajarea a opt puncte de sprijin pentru cetățenii municipiului Baia Mare. În cadrul acestora asistenții medicali și sociali din cadrul Direcției de Asistență Socială vor verifica parametrii vitali ai celor care solicită acest lucru și vor oferi apă băimărenilor”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al municipiului Baia Mare.

Zonele în care sunt amplasate punctele de ajutor sunt: Primăria Baia Mare, cartier Vasile Alecsandri (zona Elvila), RFN, bd. Unirii (intersecția București cu Unirii), Piața Libertății, Zona Meda, Piața Izvoare și Parcul Municipal ”Regina Maria” (intrarea dinspre Monumentul Ostașului Român).

”Punctele în care cetățenii pot beneficia de apă și asistență medicală vor funcționa între orele 12.00 și 17.00 până în 15 septembrie, respectiv pe durata perioadelor în care se înregistrează temperaturi ridicate și caniculă”, precizează sursa citată.

Sursă informații: Primăria Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Puncte de ajutor pentru cei afectați de caniculă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.