Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru proiectul ”Reabilitare Palat Administrativ” a fost semnat de Ionel Bogdan, președinte al Consiliului Județean Maramureș, și Mircea Lețiu, administrator SC Euras SRL. Reabilitarea se va realiza la nivelul întregii clădiri, aceasta având o suprafață utilă de 11.919,19 mp. Valoarea totală a proiectului este 109,9 milioane lei. Durata de execuție: 24 de luni de la începerea lucrărilor.

”Clădirea Palatului Administrativ are nevoie de o reabilitare totală atât a birourilor, a sălilor de ședință care vor putea fi folosite și pentru diferite evenimente culturale, a turnului care va fi deschis publicului pentru vizitare, dar și de reamenajarea spațiilor exterioare unde va fi amenajat și un loc de promenadă pentru cetățeni”, a transmis Ionel Bogdan.

În luna mai a acestui an, Guvernul a adoptat Hotărârea privind trecerea din domeniul public al statului în domeniul public al Judeţului Maramureş a clădirii din Baia Mare, strada Gheorghe Șincai nr. 46. Clădire în care își desfășoară activitatea peste 13 instituții publice din județ. Astfel a fost soluționată situația juridică a Palatului Administrativ, putând fi accesate fonduri europene.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean Maramureș

CITEȘTE ȘI:
Reabilitarea Palatului Administrativ, un proiect în valoare de 23 de milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.