La Aeroportul Maramureș a avut loc o conferință internațională de aviație. Zeci de invitați din țări precum Germania, Marea Britanie, Grecia, Austria, Republica Moldova, Australia, Elveția, Belgia, Qatar, Kenya și India au participat la ”Aviation-Event Media Forum 2023 BAY”.

”Mass-media, Politică și Aviație: liderii industriei comunică eficient importanța aviației?” a fost subiectul discuției în cadrul conferinței internaționale. ”Explorarea atenției mass-media asupra aviației: i se acordă atenția cuvenită?” a fost o altă temă abordată.

”În cadrul conferinței, am discutat despre proiectele pe care le-am demarat pentru a dezvolta Aeroportul Internațional Maramureș, în valoare totală de peste 50 milioane de euro, construcția noului terminal de pasageri fiind cel mai important obiectiv de investiții pe care îl avem în prezent pentru aeroport”, menționează pe contul de socializare Ionel Bogdan – președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Aeroportul Internațional Maramureș și Consiliul Județean Maramureș împreună cu Aviation-Event au organizat ”Aviation-Event Media Forum 2023 BAY”.

Sursă foto: Facebook / Ionel Bogdan

CITEȘTE ȘI:
Documentații aprobate pentru parcurile industriale din Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.