Reprezentanții mediului de afaceri pot completa, începând de azi, ”Chestionar Investiții 2022-2023”, privitor la intențiile de investiții în județul Maramureș. Acesta poate fi completat direct din site-ul proiectului.

Consiliul Județean Maramureș, în cadrul proiectului Mara Strategy și prin intermediul firmei Fida Solutions, are în curs de elaborare documentul „Strategia investițională a județului Maramureș”. Scopul documentului este de valorifica resursele investiționale existente și de a le identifica pe cele posibile la nivel județean, precum și generarea unei competiții reale între investitorii actuali, pentru stabilirea viitoarelor direcții certe de dezvoltare a județului Maramureș. Totodată, se dorește promovarea și valorificarea durabilă a resurselor locale, dar și a avantajelor competitive existente la nivel local, pentru creșterea numărului de investitori și investiții în județ.

Pentru o reflectare cât mai bună a așteptărilor și planurilor mediului de afaceri din Maramureș s-a elaborat un chestionar denumit „Chestionar Investiții 2022-2023” ce poate fi completat aici. Reprezentanții mediului de afaceri din Maramureș sunt îndemnați să completeze chestionarul până la data de 17 noiembrie 2021 și să-și expună opiniile și în scris pe adresa msnewsletter@marastrategy.ro

O componentă importantă în cadrul elaborării Strategiei investiționale a județului Maramureș o reprezintă analiza cerințelor mediului antreprenorial privind investițiile posibile si dezvoltarea celor existente, prin organizarea de consultări publice cu investitorii din toate categoriile de referință – arată reprezentanții Consiliului Județean. Pentru centrele urbane dezvoltate ale județului se vor folosi chestionarele ca instrument de cercetare, precum și analiza resurselor umane din județ (potențial, impact migrație, structură și specializări, actori relevanți, modalități de motivare a repatrierii forței de muncă calificate). Astfel, se va avea în vedere elaborarea Planului de acțiuni și portofoliul investițional pe baza datelor colectate, identificarea domeniilor și oportunităților, evaluarea potențialului și perspectivelor investiționale ale județului, pe zone și centre de referință, definirea priorităților de acțiune în domeniul investițional, pe termen scurt, mediu și lung.

Mai multe amănunte se regăsesc aici.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean Maramureș

CITEȘTE ȘI: Proiecte pentru drumuri în Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.