În contextul pricinuit de Covid-19 se suspendă cursurile secției Școala Populară de Artă din cadrul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș ”Liviu Borlan” până la data de 31 martie. Suspendarea poate fi prelungită în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.

Totodată, se suspendă activitatea centrelor de zi din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, cu excepția centrelor de zi a căror activitate este destinată exclusiv recuperării persoanelor cu dizabilități institutionalizate în centrele rezidențiale din structura Direcției.

La rândul ei, societatea comercială Drumuri-Poduri va suspenda, începând cu data de 16 martie, activitatea cantinei din incinta Platului Administrativ din Baia Mare până la data de 31 martie. În această perioadă se va realiza curățenia, dezinfecția și reamenajarea spațiilor, astfel încât să permită desfășurarea activității de alimentație publică în condiții de igienă și securitate alimentară, inclusiv păstrarea unei distanțe de minimum un metru între mese.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.