Marți, 12 mai, a avut loc, în sistem videoconferință, ședința extraordinară a Consiliului Județean. Aleșii județeni au aprobat cele șapte proiecte aflate pe ordinea de zi.

  • Un proiect a făcut referire la rectificarea bugetului judeţului Maramureș pe anul 2020, cu suma de 3,5 milioane de lei.
  • În cadrul ședinței a fost aprobată și contibuția Consiliului Judeţean la diferite acţiuni finanţate din rezerva bugetară, mai exact direcționarea sumei de 250.000 lei către DGASPC Maramureș pentru plata cheltuielilor cu personalul instituției aflat în izolare preventivă la locul de muncă sau în carantină.
  • Totodată, au fost stabilite o serie de măsuri pentru asigurarea funcţionării şi exploatării echipamentului de plasmafereză care urmează să fie utilizat în tratarea cazurilor de COVID-19. În vederea asigurării echipamentelor necesare funcționării aparatului de plasmafereză și stocării plasmei colectate, autoritatea deliberativă a fost de acord cu alocarea sumei de 71.000 de lei.
  • Un alt proiect a fost cel privind rectificarea planului de întreţinere şi reparații curente şi periodice pe reţeaua de drumuri judeţene, în anul 2020, prin suplimentarea bugetului acordat SC Drumuri – Poduri Maramureș SA, în calitate de administrator al drumurilor județene, cu suma de 500.000 de lei.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.