Dat fiind că bugetul alocat persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla Clasic este epuizat, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), împreună cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor încearcă să identifice resurse financiare necesare unor noi alocări în cadrul programului.

”Pentru Programul Rabla Clasic, ritmul înscrierilor s-a menținut crescut, ceea ce a condus la suplimentări pe parcursul anului. Pentru acest program, valoarea alocată persoanelor fizice în anul 2021 este de 510 milioane de lei, care a fost integral rezervată, fiind necesară o nouă suplimentare. Există un interes mare pentru acest program, ceea ce reprezintă un mesaj foarte important din partea cetățenilor, că își doresc un aer mai curat și că vor să contribuie la reducerea impactului asupra calității aerului din marile aglomerări urbane”, a declarat președintele AFM, Fulop Lorand.

Informații privind suplimentarea bugetului Programului Rabla Clasic vor fi publicate pe site-ul instituției, afm.ro, la secțiunea aferentă acestui program.

Sursă informații și foto: AFM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.