A început împodobirea orașului pentru sărbătorile de iarnă, iar azi în Centrul Vechi al orașului a descins și bradul.

”Sărbătorile de iarnă sunt modeste în acest an, dar putem totuși oferi un pic de bucurie celor care poartă Crăciunul în suflet”, scrie primarul Cătălin Cherecheș pe contul oficial de Facebook.

Piața Libertății, Piața Cetății, strada Gheorghe Șincai, Parcul Mara, Bulevardul Unirii și majoritatea sensurilor giratorii îmbracă în această perioadă hainele de sărbătoare. ”Am demarat lucrările de ornamentare a câtorva zone publice, din dorința de a oferi totuși cetățenilor un dram de lumină festivă”, precizează aceeași sursă.

În Parcul Mara, care nu a beneficiat până acum de iluminat ornamental, vor fi împodobiți copacii. Oameni de zăpadă, panouri inscripționate, reni, îngeri, clopoței fac parte din arsenalul luminos de sărbătoare. Pe strada Gheorghe Șincai, instalațiile luminoase au fost deja instalate pe copaci. Împodobiți vor fi și copacii din Piața Libertății. Acolo unde azi a fost instalat și bradul tradițional de Crăciun. În preajma lui va fi amplasată Căsuța lui Moș Crăciun. De asemenea, asociațiile umanitare vor putea beneficia gratuit de căsuțe pentru desfășurarea activităților, anunță primarul orașului Baia Mare.

Sursă informații și foto: Facebook / Cătălin Cherecheș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.