130 de noi contracte de finanțare, depuse în cadrul primului apel de proiecte pentru componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, au fost recent semnate. Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 127 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării.

”Au o valoare totală de 323.321.674,35 lei și vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin construirea de piste pentru biciclete (și alte vehicule electrice ușoare) la nivel local/metropolitan și achiziționarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice”, se arată în comunicatul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Două contracte provin din Maramureș. Vizează înființarea de piste pentru biciclete în comuna Săcălășeni (1.352.000 lei) și în orașul Șomcuta Mare (15.377.284 lei).

Până în prezent, conform sursei citate, ”prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 2.177 contracte de finanțare, în valoare totală de 16.687.206.002,71 de lei”.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

CITEȘTE ȘI:
Finanțări prin PNRR pentru două comune maramureșene

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.