Consilierii județeni au aprobat în ședința extraordinară din 11 mai (desfășurată în sistem de videoconferință) proiectul de hotărâre privind rectificarea ”Planului de întreţinere şi reparații curente şi periodice pe reţeaua de drumuri judeţene în anul 2020”. Rectificarea presupune o alocare financiară suplimentară de 500.000 lei pentru SC Drumuri – Poduri Maramureș SA, ca administrator al rețelei de drumuri județene. Suma alocată va face posibilă intervenția de urgență pe DJ 184 A, unde condițiile de circulație sunt departe de a fi satisfăcătoare – se arată într-un comunicat al Consiliului Județean.

E vorba de a turna covoare asfaltice și de a îmbunătăți rețeaua de drumuri între Cătălina – Coltău – Arieșu de Pădure și Finteușu Mic. E nevoie de o investiție de peste 2.000.000 de lei, însă în momentul de față Consiliul Județean poate aloca doar 500.000 de lei, urmând ca, în momentul în care vor fi resurse financiare și se vor face economii pe anumite capitole de cheltuieli să crească bugetul societății Drumuri – Poduri Maramureș – relevă aceeași sursă.

De asemenea, Consiliul Județean își propune să consolideze bugetul destinat întreținerii și reparațiilor curente pe rețeaua de drumuri județene.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.