În luna martie 2023 a fost desfășurată o campanie având ca scop creșterea gradului de informare cu privire la serviciile oferite în cadrul proiectului ”Promovarea antreprenoriatului social în Strategia de Dezvoltare Locală (SDL)/zone urbane marginalizate (ZUM)”. În acest scop, experții implicați au împărțit pliante pe strazile din teritoriul căruia proiectul i se adresează.

Scopul acestei acțiuni a fost informarea cu privire la proiectul ”Promovarea antreprenoriatului social în SDL/ZUM”, precum și promovarea serviciilor oferite în cadrul acestuia: socio-medicale integrate, de mediere/acces și/sau menținere pe piața muncii, de formare profesională pentru sprijin în vederea inserției pe piața muncii. De asemenea, campania de informare a vizat atragerea de persoane în grupul țintă al proiectului.
”Prin diseminarea pliantelor informative la nivelul comunității s-a urmărit facilitarea accesului persoanelor în cadrul proiectului, respectând principiile egalității de șanse și nediscriminarii”, precizează reprezentanți ai proiectului.

”Promovarea antreprenoriatului social în SDL/ZUM” are ca obiectiv general promovarea antreprenoriatului social prin dezvoltarea de structuri de economie socială și atragerea de investiții pentru crearea de noi locuri de muncă. Grupul țintă al proiectului este format din 460 de persoane, care se află în situație de risc de sărăcie și excluziune socială, deprivare materială și care au domiciliul în cartierul Vasile Alecsandri / Craica. Perioada de implementare este august 2022 – decembrie 2023. Beneficiarul proiectului este Municipiul Baia Mare.

Sursă informații și foto: Facebook / Antreprenoriat Sdl Zum

CITEȘTE ȘI:
Air Connect a început cursele între Baia Mare și București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.