Excelența Sa, Daud Ali, ambasadorul Republicii Populare Bangladesh; E.S. Zafar Iqbal, ambasadorul Republicii Populare Islamice Pakistan; ambasadorul Malaysiei în România, E.S Abdullah Zawawi bin Tahir, și E.S Muhammad Amhar Azeth, ambasadorul Republicii Indonezia, se află în aceste zile în județ, într-o ”vizită de familiarizare cu mediul economic”, după cum informează Consiliul Județean Maramureș.

În acest sens, se va realiza un schimb de informație la nivel de resurse și interese economice, urmând ca, în perioada următoare, să se stabilească și domeniile concrete de colaborare. ”Un alt punct de interes a fost concretizat în jurul cooperării în domeniul educațional, luând în considerare faptul că toate ambasadele prezente susțin diferite programe de schimburi de studenți și burse la nivel bilateral”, precizează reprezentanții Consiliului Județean.

Vizita corpului diplomatic continuă în următoarela zile, oaspeții fiind interesați să cunoască Maramureșul cu tradițiile și locurile lui pitorești.

Sursă informații și foto: Consiliul Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.