Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul programelor Iluminat public, Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi, Rabla clasic, Eficienţă energetică în clădiri publice, Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare (PNRR) şi Casa verde fotovoltaice, în urma şedinţei comitetului de avizare din 16 martie.

  • În cadrul programului Iluminat public a fost publicată o nouă listă care conţine 113 dosare acceptate şi șapte contestaţii aprobate.
  • Pentru programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi a fost publicată o listă conţinând 89 de dosare acceptate.
  • Pentru programul Rabla clasic – 14 dosare acceptate pentru 20 autovehicule în valoare de 244.500 de lei şi 9 contestaţii aprobate pentru 134 de autovehicule în valoare de 1.002.000 de lei.
  • În cadrul programului Eficienţă energetică în clădiri publice – o nouă listă care conţine patru dosare acceptate şi o contestaţie aprobată.
  • Referitor la programul Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare finanţat din PNRR a fost publicată o nouă listă conţinând trei dosare acceptate.
  • Pentru programul Casa verde fotovoltaice – o listă care conţine 47 de contestaţii aprobate.

Listele dosarelor acceptate sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente programelor.

Sursă informații și foto: AFM

CITEȘTE ȘI: Investiție în infrastructură pentru transportul verde

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.