Din 6 ianuarie, abonamentul anual pentru toate parcările publice din municipiul Baia Mare se poate achiziționa achitând suma de 100 lei (atât pentru autoturismele înmatriculate în Baia Mare, cât și pentru cele înmatriculate în alte locuri). Valoarea abonamentului lunar va fi de 50 de lei.

Abonamentele pot fi achiziționate de la casieriile din cadrul Primăriei municipiului Baia Mare (str. Gh. Șincai nr. 37), Serviciului Public Ambient Urban (Aleea Serelor nr. 2), Direcției de Venituri a municipiului Baia Mare (str. Crișan nr. 2, str. Școlii nr. 1, Bdul Independenței nr. 2C), Pieței ”Gheorghe Bilașcu” (str. Gheorghe Bilașcu nr. 15A). Programul casieriilor poate fi consultat aici.

Abonamentele pot fi, de asemenea, achiziționate accesând www.bit.ly/parcarebaiamare.

Pentru achiziționarea abonamentului de parcare trebuie să aveți la dvs. certificatul de înmatriculare al autovehiculului.

Din dorința de a oferi cetățenilor posibilitatea achiziționării abonamentului valabil pentru 2020, până în 20 ianuarie nu se va face verificarea parcărilor cu plată pe raza municipiului Baia Mare, menționează baiamare.ro.

Sursă informații: Primăria Baia Mare.

2 COMENTARII

    • Sunt informații de pe site-ul Primăriei – după cum puteți vedea la finalul materialului sursa. Așa încât dacă ele sunt eronate de la sursă nu este vina noastră. O zi bună să aveți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.